Worldhandball


A Budai Farkasok 2 éve Zsiga Gyula mesteredző szakmai vezetésével a
Zsámbéki – medencében sikeresen építi a kézilabdázás legújabb fellegvárát.
Folyamatosan bővülő csapatunkba a Budajenői Általános Iskolával most
közösen keresünk olyan testnevelőt, akivel magas szinvonalon tudjuk a
megnövekedett igényeket kielégíteni.
További részletek.

"A worldhandball.com 1996 ban indult útjára. Célja, a kézilabdázás szenvedélyének  továbbadása. Mindehhez kíván kommunikációs csatornát biztosítani, melynek használatával gondolatokat, elképzeléseket, tudást és tapasztalatot oszthatunk meg egymással."
Grundmann Béla - alapító

Várunk a következő csoportokba: edző, játékos, játékvezető, HBN felhasználó (worldhandball.com adatrögzítői alkalmazás), valamint minden kézilabda rajongót a worldhandball.com Facebook oldalán.


A Londoni Olimpiai Játékokra való felkészülés, a kézilabdázás meghonositásának részleteiről olvashatsz a Brit Kézilabda Szövetség honlapján. 

Ha nyár akkor strandkézilabda.Minden amit tudnod kell ezzel kapcsolatban.

beach.worldhandball.com

"Képzeljük csak el, hogy egyszerüen azért járnak edzésre a gyerekek, mert élvezik, amit csinálnak, mert ez jó érzéssel tölti el őket..." - idézet Zsiga Gyula, A kézilabdázás oktatása kisiskoláskorban c. könyvéből, melyről további információ itt érhető el.
A kézilabdázás szabályainak alapos elsajátításához próbáld ki a Játékvezetői Kvíz alkalmazást, mely Lengyel Gábor tervei alapján készült.(használat előtt jelentkezz be)

 


Belépés Facebook felhasználók számára:Belépés Facebook használata nélkül: